Suprima 4696 Body Z/mouw + Rugrits Wit Xl

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Vooral mensen met dementie en mensen met cognitieve beperkingen op latere leeftijd kleden zich vaak uit, halen hun incontinentiemateriaal tevoorschijn en verspreiden ontlasting. Naast de verspreiding van ziektekiemen en ziekteverwekkers kan dit er ook voor zorgen dat het lichaam van de patiënt afkoelt. Als dit onopgemerkt blijft, kan dit ernstige gevolgen hebben. Om de zorgtijd en -inspanning te verminderen, biedt Suprima praktische bodysuits aan. De bodysuit voor dames en heren combineert een fixatiebroek en ondershirt in één product. De bodysuit houdt het incontinentiemateriaal perfect vast, beschermt de patiënt tegen afkoeling en belemmert de toegang tot het incontinentiemateriaal. Een praktische, diagonale ritssluiting over de rug voorkomt drukpunten op de wervelkolom en zorgt ervoor dat patiënten zich niet kunnen uitkleden. Het zachte en huidvriendelijke materiaal zorgt voor maximaal draagcomfort.

Samenstelling

95% CO, 5% EL

Gegevens
CNK4732160
FabrikantenBota
MerkenBota