Apotheek Thewissen

Uw gezondheid en welzijn staan bij ons centraal. Wij combineren jarenlange expertise met de nieuwste farmaceutische innovaties om u een persoonlijke en professionele service te bieden. Of je nu op zoek bent naar deskundig advies, specifieke medicijnen, of gewoon meer wilt weten over een gezondere levensstijl, wij staan klaar om je te ondersteunen.

Blader door onze website om meer te ontdekken over onze diensten, productaanbod en gezondheidstips. Wij zijn er om u te helpen op uw reis naar een betere gezondheid. Voel u vrij om contact met ons op te nemen online of spring gerust eens binnen met al je vragen of opmerkingen. 

Ontdek het team

Diensten Thewissen

Een vriendelijk onthaal, een luisterend oor, bekwaamheid, vertrouwen en respect zijn al meer dan 40 jaar onze grootste troeven. Naast advies op maat hebben wij ook een ruime keuze in voedingssupplementen, fytotherapie, sportvoeding, verzorgingsproducten, huur van thuiszorgmateriaal en zo veel meer. Ons enthousiast team van apothekers staat voor je klaar.

Onze diensten

Geschenkkoffers

In onze apotheek kan je ook een ruime keuze aan geschenkkoffers vinden. Voor de feestdagen kan je onder andere kiezen uit topmerken zoals Nuxe, Vichy, Cent Pur Cent en Widmer. Of je nu iets zoekt voor je partner, ouders, kinderen of vrienden, onze geschenkpakketten zijn samengesteld om aan de wensen van elk familielid te voldoen. Kom langs en ontdek het perfecte cadeau. 

Vervallen medicatie

Geneesmiddelen die vervallen zijn of die je niet meer gebruikt horen niet meer thuis in je apotheekkastje en breng je terug naar je apotheker. Die zorgt ervoor dat ze veilig vernietigd worden. Maar opgelet: het is belangrijk dat je die medicatie vooraf correct zelf sorteert. Kijk daarvoor in de sorteergids, daarin wordt het heel duidelijk uitgelegd.


Meer info

Seizoensvaccinatie

 Sommige mensen lopen meer risico om door griep of covid-19 zwaar ziek te worden, in het ziekenhuis te belanden of zelfs te overlijden.  

Om zich daartegen te beschermen, laten ze zich best vaccineren. Griep- en covid vaccinatie is aanbevolen voor iedereen van 65 jaar of ouder, personen in langdurige zorg, met een verzwakte weerstand of met bepaalde gezondheidsaandoeningenzwangere vrouwen en alle personen werkzaam in de zorgsector in en buiten zorginstellingen. In totaal gaat dit om circa 2 miljoen prioritaire personen. 

Ook andere personen, buiten deze doelgroep, kunnen zich laten vaccineren indien ze dit wensen.

Griepvaccinatie start gemiddeld half oktober en kan gedaan worden tot in december. U hebt als risicopatiënt geen voorschrift meer nodig. 

Covidvaccinatie start eind september of begin oktober en gebeurt liefst voor 1 november.

Praat erover met uw arts of apotheker.

Contacteer ons voor een afspraak

Instructie video's

Bij Apotheek Thewissen streven we ernaar om niet alleen kwalitatieve producten en diensten aan te bieden, maar ook om u te voorzien van de nodige informatie om ze optimaal te gebruiken. Ontdek onze reeks instructievideo's waarin we u stap voor stap begeleiden over diverse onderwerpen:

 • Inhalatie-instructies
 • Suikerziekte
 • Luizen
 • Neusverzorging
 • Oogverzorging
 • Medicatie slikken
 • Zelftesten
 • Luizen
 • ...


Instructie video's

Helena care

Helena geeft de toegang tot de medische gegevens en helpt je om PERSOONLIJK, veilig en eenvoudig te communiceren met je zorgverleners.

HOE WERKT HELENA?

 1. Consultatie
  Je gaat op consultatie bij je huisarts met bepaalde lichamelijke klachten. De huisarts stelt vast dat je bv. een vitaminetekort hebt en schrijft daarom supplementen voor.
 2. Elektronisch voorschrift
  Jouw huisarts publiceert meteen dit elektronische voorschrift voor vitaminesupplementen op het Helena platform.
 3. Notificatie in Helena
  Je ontvangt een bericht in Helena en/of per email dat dit voorschrift beschikbaar is in je Helena account.
 4. Apotheek
  Reserveer je voorgeschreven medicatie bij je apotheek met één klik.
 5. Afhalen van de medicatie
  Van zodra alle artikelen klaarstaan voor afhaling in je apotheek ontvang je een bericht in Helena en/of een e-mail.

REGISTREER NU EN ACTIVEER JOUW HELENA ACCOUNT IN 1-2-3

Ga langs bij je apotheek na de registratie en scan deze QR-code om je te connecteren met je apotheek. Deze apotheek staat nu ingesteld in Helena als Mijn apotheek.

KLAAR

Registreer je nu