Futuro Dabi Sport Enkelsteun 09037

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De FUTURO™ Sport Enkelsteun is gemaakt van een neopreenmengsel dat gemiddelde steun biedt en warmte vasthoudt. Het wikkelontwerp is gemakkelijk in het gebruik en verstelbaar voor een goede pasvorm. Neem de FUTURO™ Sport Enkelsteun voor de steun die u nodig hebt om in het spel te blijven.

Gebruik

Duurzame neopreenmix voor stevige ondersteuning, verzachtende warmte en comfort. Verstelbare band voor een goede pasvorm en ondersteuning. Hiellus voor gemakkelijk aanbrengen.

Indicatie

Steun - Warmte

Gegevens
CNK4279790
Fabrikanten3M Belgium
MerkenFuturo
Breedte95 mm
Lengte129 mm
Diepte38 mm