Cartel Kam Rhodoid Ontwarren R1

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Polyvalente, ontwarrende kam in rhodoid, een zacht en duurzaam materiaal. De gemengde kam bestaat uit 2 verschillende delen : - brede tanden om de haren te ontwarren - Fijne tanden om het haar glad te maken en in model te brengen. Het ontwarren van de haren met een kam maakt integraal deel uit van een goede haarverzorging. Het geheim van een gezonde haardos, kammen ongewenste deeltjes, zoals stof, dode haren en onzuiverheden te verijderen en het haar te verluchten. Voor alle haartypes

Samenstelling

RHODOID

Gegevens
CNK1578624
FabrikantenVitry
MerkenVitry