Perles De Peau Detox Amp 20

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Perles de Peau® DETOX HUID BIO is een voedingssupplement dat speciaal is samengesteld voor een gezonde en zuivere huid, in het bijzonder voor vette huid.

De innovatieve formule combineert plantenextracten van de innovatieve Ultraextract®-technologie van Arkopharma. Dit proces maakt het mogelijk om een hogere concentratie aan werkzame bestanddelen te verkrijgen:

  • Grote Klis helpt om de huid helder te houden;
  • Brandnetel, met de drainerende en depuratieve eigenschappen, helpt om het algemene uiterlijk van de huid te verbeteren en een gezonde en mooie huid te behouden.

Resultaat: Uw huid wordt gezuiverd en ziet er gezonder en mooier uit.

Gebruik

Vanaf 15 jaar 1 ampul per dag, 's morgens bij het ontbijt.

  1. Schud de ampul voor het openen. Rekening houdend met het natuurlijk karakter van het product kan een lichte neerslag verschillen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit van het product.
  2. Klop met uw wijsvinger tegen elk uiteinde van de ampul.
  3. Breek met behulp van een stukje keukenrolpapier het eerste uiteinde van de ampul. Doe dit niet boven het glas om eventuele glasscherven in het glas te voorkomen.
  4. Draai de ampul om en plaats het eerste uiteinde boven het glas.
  5. Breek met behulp van een stukje keukenrolpapier het tweede uiteinde af.
  6. Laat de vloeistof uit.
  7. Voeg het equivalent van een half glas water of vruchtensap (125 ml) toe.
Samenstelling

Plantenextract BIO [verkregen uit 550 mg van bovengrondse deel van de brandnetel (Urtica dioica, Urtica urens) en 550 mg van de wortel van Grote Klis BIO (Arctium lappa) per ampul] - Tarwestroop BIO - Blauwe bosbessensap BIO (Vaccinium myrtillus) - Geconcentreerd zwartebessensap BIO (Ribes nigrum).

Indicatie

Detox - De huid zuiveren.

Gegevens
CNK4407441
FabrikantenArkopharma
MerkenPerlesdepeau