Arkocaps Plantaardige Vitamine D3 Caps 45

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Vitamine D3 van plantaardige oorsprong, uit een duurzame bon van Rendiermos, draagt bij tot de goede werking van het immuunsysteem en tot het behouden van een goed beendergestel en spierfunctie. Hoog gedoseerd, het bevordert de absorptie van calcium en fosfor.

Gebruik

Vanaf 12 jaar: 1 capsule per dag 's morgens tijdens de maaltijd met een groot glas water. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosering niet te overschrijden.

Samenstelling

Ingrediënten: Vulstof: cellulose - Antiklontermiddelen: magnesium- carbonaat, mono- en diglyceriden van vetzuren - Appelvezels (Malus domestica) - Koolzaadolie (Brassica napus subsp. napus) - Extract van Lichen thallus (Cladonia rangiferina) - Antioxidant: extract rijk aan tocoferolen. CAPSULE 100% PLANTAARDIG: Hydroxypropylmethylcellulose

voor 1 capsule %VRW*:

Lichenextract: 2 mg

waarvan Vitamine D3: 50 µg** 1000%

*Voedingsreferentiewaarden

**Gelijkwaardig 2000 IE (IE: Internationale Eenheden)

Indicatie

Immuniteit - Vermoeidheid / Energie

Contra indicatie

Dit product niet innemen in combinatie met andere producten die vitamine D bevatten. Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, moeten advies vragen aan een zorg- verlener voor iedere suppletie.

Gegevens
CNK4355145
FabrikantenArkopharma
MerkenArkocaps