Luja Man Ch10 30 20031

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Luja is de eerste en enige katheter met Micro-hole Zone Technology, ontworpen om het risico op urineweginfecties te verminderen door ervoor te zorgen dat de blaas in één keer volledig wordt geleegd. Het is niet meer nodig om de katheter heen en weer te draaien en/of in kleine stapjes te verwijderen. Als de urinestroom stopt bent u klaar. Zo wordt het katheteriseren eenvoudiger.

Luja bouwt voort op de voordelen van SpeediCath® Flex:

  1. Triple Action Coating Technology voor de bescherming van de urinebuis, met een coating die goed blijft hechten en glad en gehydrateerd blijft zonder droge plekken.
  2. Flexibele katheter met bolvormige tip voor het gemakkelijk inbrengen van de katheter.
  3. Zachte inbrenghulp helpt bij het positioneren van de kathetertip in de urinebuis en geeft controle tijdens het inbrengen.
  4. Droge beschermhoes voor schoon en hygiënisch "no-touch" katheteriseren.
Indicatie

Risico op urineweginfecties verminderen.

Gegevens
CNK4693768
FabrikantenColoplast Belgium
MerkenColoplast