Omega-3 Msc Krillolie Softcaps 60 Bonusan

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Bonusan Omega-3 MSC Krillolie is rijk aan EPA en DHA wat bijdraagt tot de normale werking van het hart[5]* en dankzij DHA ook tot de instandhouding van de normale hersenfunctie[1]*. Het is geproduceerd van vetzuren uit Antarctische krill. Dit zijn kleine garnaalachtige schaaldiertjes die laag staan in de voedselketen. Daarom bieden ze schone vetzuren.

  • Levert de visvetzuren EPA en DHA in hun goed opneembare fosfolipidenvorm
  • Gemaakt van 100% MSC-gecertificeerde krillolie
  • EPA en DHA dragen bij tot de normale werking van het hart* en DHA draagt bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie*

*Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA

Gebruik

Dagelijks 1 tot 2 capsules tijdens of vlak na de maaltijd innemen.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Samenstelling

Per softgel:

Antarctische krillolie (uit Euphausia superba) 500 mg
waarvan Fosfolipiden 200 mg
waarvan Omega-3 vetzuren 110 mg
waarvan EPA 60 mg
waarvan DHA 28 mg

Ingrediënten:

Vetextract uit de schaaldieren Antarctische krill (Euphausia superba), capsulewand (VISgelatine, water, glycerine, sorbitol).

Indicatie

Ogen - Concentratie en geheugen

Gegevens
CNK4712311
FabrikantenBonusan
MerkenBonusan